top of page

DE SAEDELEER BERT IS EEN BETROUWBARE EN VAKBEKWAME AANNEMER VOOR AL UW TUIN- EN KARWEIWERKEN

Overweegt u om uw tuin aan te leggen en zoekt u een specialist die daar een klare kijk op heeft en die u deskundig kan adviseren? Dan bent u bij aannemersbedrijf De Saedeleer Bert uit Dendermonde aan het goede adres!

TUINWERKEN, VAN HET ONTWERP TOT DE UITVOERING

Wij zijn een gedreven ploeg die al uw wensen in een concreet ontwerp kan gieten om dat daarna professioneel uit te voeren. Zodat u binnenkort een tuin heeft die helemaal aan uw wensen beantwoordt! Wij doen uw tuinwerken van a tot z. En dat mag u heel letterlijk nemen: van de voorbereidende grondwerken tot het leggen van de grasmat … en alles wat daartussenin ligt.

Grond- en nivelleringswerken

Plaatsing van tuinafsluiting

Afwerking van tuinpaden met kiezel, dolomiet, tuintegels

Aanleg van het gazon, perken en paden

Aanplantingen

Uitgraven van zwembaden

Siervijvers en zwemvijvers

Aanleg van opritten, parkings en terrassen

VEELZIJDIG TEAM VOOR ALLE KARWEIEN

Daarnaast beschikt het team van aannemer De Saedeleer Bert over tal van competenties om ook de handen uit de mouwen te steken in uw huis. U kunt bij ons terecht voor heel wat karweiwerken. Zelf voor renovatiewerken deinzen we niet terug. Wij zijn een en al oor om te vernemen wat uw plannen zijn en schakelen al onze knowhow in om uw project tot een goed einde te brengen. Want bij De Saedeleer Bert zijn wij van alle markten thuis! 

Vloerwerken

Leggen van laminaatparket

Betegeling van badkamers

Gyprocwerken

Plaatsing van lichtkoepels

...

SERVICE EN KWALITEIT VOOR ALLES

Welk project u ook in het vooruitzicht heeft, wij helpen u graag om uw plannen te verwezenlijken. Wij zijn stielmannen die uw vertrouwen niet zullen beschamen. Want dat is wat u van ons mag verwachten:

Gratis offerte & correcte prijzen

Professionele uitvoering van de werken

Afwerking tot in de puntjes verzorgd

Naleving van de gemaakte afspraken en deadlines

BEL ONS GERUST VOOR EEN AFSPRAAK OM EEN EN ANDER TE BESPREKEN. 

Of geef alvast een beschrijving van uw tuin- of karweiwerken via het contactformulier op deze website. Wij nemen spoedig contact met u op!

bottom of page